День, що навчив мене жити

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«День, що навчив мене жити»
Автор Лоран Гунель
Назва мовою оригіналу Le jour où j'ai appris à vivre
Дизайн обкладинки тверда
Країна Франція
Мова французька мова
Видавництво

Éditions Kero

«Клуб сімейного дозвілля» (українською)

День, що навчив мене жити (фр. Le jour où j'ai appris à vivre) — книга французького письменника та психолога Лорана Гунеля, що входить до п'ятірки найпопулярніших белетристів Франції. Була видана у 2014 році у видавництві Éditions Kero. Є всесвітнім бестселером, кілька років очолювала топ-листи продажів у Франції та була перекладена багатьма мовами.

Сюжет[ред. | ред. код]

Хто з нас не чекав того дня, який змінив би наше життя? Сонячний вихідний, сповнений теплих барв і позитивних емоцій. Приємна прогулянка пірсом, звідусіль чутно сміх і невимушені розмови людей довкола. Аж раптом головного героя хапає за руку молода циганка… «Я прочитаю твоє майбутнє», - каже вона. Він посміхаєтеся так, наче почули нісенітницю, але руки не прибираєте. Хай там як, жодне передбачення не зіпсує цього дивовижного недільного дня. Однак пророцтво циганки перевертає його життя догори дриґом, бо, можливо, цей день — останній[1].

Примітки[ред. | ред. код]

  1. День, що навчив мене жити 170 грн. Л. Гунель. Книжковий Клуб. Клуб Сімейного Дозвілля. Книжковий інтернет-магазин. КСД (укр.). Процитовано 30 квітня 2023.